Költséghatékony, rugalmas megoldás marketinganyagok és napi dokumentumok nyomtatására professzionális színes nyomtatási minőségben, 1,250 lapos papírkapacitással.

A WorkForce AL-C500DTN nyomtatóval a rendkívül széles színtérnek köszönhetően a legkiválóbb színes lézernyomatok készíthetők. Ezzel a kedvező árú nyomtatóval a vállalatok professzionális színvonalú marketinganyagokat, illetve kiváló minőségű színes dokumentumokat készíthetnek házon belül, könnyen és alacsony költségekkel.

Jellemzők és előnyök

Kiváló minőségű nyomtatás: 4800 RiT és több képernyős nyomtatási technológia
Gyors és megbízható: 45 lap/perc, kétoldalas nyomtatás, 120 000 oldal
Igény szerinti nyomtatás: Igényes marketinganyagok nyomtatása házon belül
Problémamentes munka: Nyomtatási feladatrendező, univerzális driver

Kristálytiszta képek
A 4,800 Felbontásnövelő technológia (RiT) ötvözve az Epson egyedi, többképernyős nyomtatási technológiájával biztosítja, hogy a WorkForce AL-C500DTN nyomtatóval szemkápráztató marketinganyagokat és éles, kristálytiszta irodai dokumentumokat lehessen nyomtatni.

Költséghatékonyság
A rugalmas és költséghatékony WorkForce AL-C500DTN ideális olyan vállalatok számára, akik aktuális marketinganyagaikat igény szerint akarják nyomtatni. A dokumentumok és marketinganyagok, például brosúrák és szórólapok házon belüli nyomtatásával elkerülhető a túl nagy mennyiségben történő gyártás, illetve az elavult anyagok felhalmozódása. Ennek eredményeképpen a megtérülési mutatók pozitívabbak lesznek, és a vállalatok tárolóhelyet és időt takaríthatnak meg.

Kiemelkedő teljesítmény
Az WorkForce AL-C500DHN nyomtató 45 oldal/perc színes és monokróm nyomtatási sebességet biztosít nagy kapacitású festékkazettákkal, nagy papírkapacitással és 120 000 oldalas terhelhetőséggel. Még a legnagyobb teljesítményt igénylő nyomtatási feladatok is probléma nélkül végezhetők el a rugalmas nyomathordozó-kezeléssel, a Print Job Arranger megoldással és az opcionális tűzővel/laprendezővel.


ELÉRHETŐSÉG

Quality Intelligence Kft., 1037 Budapest, Zay u. 3.

+36 20 745 6020

+36 20 321 5952

info@qint.huDesign: SellIT.hu | Powered by: Webface