Gyors nyomtató, kis munkacsoportoknak

Ez a kis munkacsoportokra tervezett üzleti nyomtató a kis irodáktól a nagyvállalatokig tökéletes az olyan vállalkozások számára, ahol korábban lézernyomtatókat használtak, és most szeretnék növelni a hatékonyságot, csökkenteni a költségeket és az állásidőt. Mindeközben csökken a vállalkozás környezetre gyakorolt hatása, és elismertebb lesz a cég a CSR terén.

Jellemzők és előnyök

A szegmens legnagyobb tintakapacitása: Nyomtasson akár 10 000 oldalt tintacsere nélkül
Környezetbarát: Akár 90 százalékkal alacsonyabb energiafogyasztás a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest
Pénzt takaríthat meg: Takarítson meg akár 50%-ot a színes oldalak költségéből a versenytársak lézernyomtatóihoz képest
Időmegtakarítás: Automatikus kétoldalas nyomtatás
Üzleti használatra tervezve: DuraBrite Ultra pingmenttinták

Pénzt takaríthat meg
Segít abban, hogy a cég legalább 50%-ot megtakarítson a színes oldalankénti költségből a versenytársak lézernyomtatóival összehasonlítva. A munkacsoportok számára tervezett nyomtatóval a cége elkerülheti a munkatársak rejtett produktivitási költségét, amely a központosított nyomtatás eredménye. Csökkentse tovább a költségeket kevesebb kellékanyagcserével az innovatív, új tintatartályrendszernek köszönhetően.

Csökkentse a környezetre gyakorolt hatást
Használja ki az alacsony teljesítményfelvétel nyújtotta előnyöket, ez a modell 90%-kal kevesebb energiát használ fel, mint a versenytársak lézernyomtató.

Nagy produktivitás és alacsony üzemeltetési költség
Kategóriájában leggyorsabb, a kategórián belüli lézernyomtatókat felülmúló első oldal elkészülésének ideje (FPOT), színes (5,3 másodperc) és fekete-fehér (4,8 másodperc) nyomatok esetén egyaránt. Nyomtasson akár 10 000 monokróm és 5000 színes oldalt a szegmens legnagyobb tintakapacitásával kellékanyagcsere nélkül. 330 oldalas standard papírkapacitása a legnagyobb ebben a piaci szegmensben.

Üzleti használatra tervezve
A szoftverek és eszközök széles választéka biztonságos nyomtatási lehetőségeket nyújt, és segíti Önt abban, hogy távolról irányíthassa készülékeit. Az NFC és a vezeték nélküli csatlakoztathatóság támogatja a mobileszközökről történő nyomtatást is. Továbbá, okostelefonokra emlékeztető felhasználói felülete révén a készülék intuitív módon működtethető.


ELÉRHETŐSÉG

Quality Intelligence Kft., 1037 Budapest, Zay u. 3.

+36 20 745 6020

+36 20 321 5952

info@qint.huDesign: SellIT.hu | Powered by: Webface