Minden szükséges funkcionalitás egyetlen kompakt csomagban

Ez a kompakt A4-es MFP ideális olyan kis- és közepes méretű irodáknak, melyeknek az A3-as nyomtatási lehetőség nyújtotta rugalmasságra is szükségük van. 30 lap/perces sebességével, intuitív okos kezelőpaneljével könnyű használni, és dokumentumait közvetlenül a panelről kezelheti. Csendes működésének és kis méretének köszönhetően ez a készülék a tökéletes választás, ha kis irodai teret igénylő, gazdagon felszerelt MFP-re van szüksége.


Fekete-fehér Nyomtatás Másolás Szkennelés USB Érintőképernyős A4 méret A3 méret 30 lap/perc

Jellemzők és előnyök

Az A3-as nyomtatás opció csak a jéghegy csúcsa. 10,1 hüvelykes okos kezelőpanellel büszkélkedik, ami támogatja az új, intuitív felhasználói felületet, így közvetlenül a kezdőoldalról azonnal hozzáférhet az okos funkciókhoz, ami egyszerűsíti a használatot. Az innovatív technológiákkal ez a rendkívül kompakt gép könnyen beleillik bármilyen irodai környezetbe - akár egy asztal sarkán is elfér -, egyedi technológiája pedig kivételesen csendes működést biztosít, ezáltal szinte bárhol elhelyezhető anélkül, hogy zavarná a munkahely produktivitását.

Kompakt, A4-es okos MFP, a A3-as nyomtatási lehetőséggel a kézi adagolótálcából
Egyedi felhasználói élmény és egyszerűsített működés a 10,1 hüvelykes okos kezelőpanellel
A rendkívül csendes működés zavartalan munkahelyet tesz lehetővé
Költséghatékony működtetés az all-in-one megoldásra kész konfigurációval
Olyan szoftveres lehetőségeket kínál Ricoh megoldásokkal együtt, mint a Streamline NX, GlobalScan NX, Device Manager NX, RICOH Scan CX, RICOH FlexRelease

ELÉRHETŐSÉG

Quality Intelligence Kft., 1037 Budapest, Zay u. 3.

+36 20 745 6020

+36 20 321 5952

info@qint.huDesign: SellIT.hu | Powered by: Webface