Kiváló funkciók, gyors, kompakt

Ez a nagy teljesítményű A4-es színes MFP kompakt, hatékony és megoldás-orientált, éppen ideális a nyüzsgő, kis alapterületű rendelkező irodák számára. Kis mérete ellenére számos funkcióval rendelkezik, az új Intel processzor nagyobb teljesítményt tesz lehetővé a könnyen használható érintőképernyős Okos kezelőpanel segítségével. A felhasználók még rugalmasabban dolgozhatnak az okos eszközökről történő nyomtatásnak köszönhetően.

Színes Nyomtatás Másolás Szkennelés Fax Érintőképernyős USB A4 méret A3 méret 30 lap/perc

Jellemzők és előnyök

A kis méret csak az egyike a Ricoh MP C307SP praktikus előnyeinek, mely kiegészül olyan funkciókkal, mint a nagy sebességű egyutas dokumentumadagoló (SPDF). A kivételes dizájn alacsony TCO-értéket biztosít a minimális üzemeltetési költségeknek és a hatékony működésnek köszönhetően, beleértve a kategóriájában legjobb átlagos áramfogyasztást. A közepes nyomtatási, szkennelési és másolási igényű, költségtudatos vállalatok számára ez a készülék kiváló megoldást jelent.

Magas színvonalú szkenner, nyomtató - 30 lap/perces nyomtatási sebesség
A nagy sebességű SPDF kezeli a nagyobb szkennelési munkákat
Könnyű kezelés az intuitív Okos kezelőpanelnek köszönhetően - nincs szükség előzetes képzésre
Alacsony TCO - alacsony működési költségek
Okos készülék csatlakozás Mopria, AirPrint, Smart Device Connector és a Ricoh Smart Device Print&Scan alkalmazásokon keresztül

ELÉRHETŐSÉG

Quality Intelligence Kft., 1037 Budapest, Zay u. 3.

+36 20 745 6020

+36 20 321 5952

info@qint.huDesign: SellIT.hu | Powered by: Webface