A munkafolyamat új szintje

A csúcsminőségű A3-as színes MFP megbirkózik az összes kihívással, amivel vállalkozása a mindennapok során szembesül. A csúcskategóriás A3-as színes MFP felülmúlja az elképzeléseit. Számos olyan innovációt adtunk hozzá, amelyek növelik hatékonyságot; az egyszerű kezelés és a gyors 65 lap/perces sebesség kombinációjával kiváló minőségű dokumentumokat állít elő. Így tökéletes megoldást jelent olyan nyomtatási környezetekbe, amelyek gördülékeny munkafolyamatokat és folyamatos teljesítményt igényelnek.

Színes Nyomtatás Másolás Szkennelés Fax Érintőképernyős USB WiFi A4 méret A3 méret 65 lap/perc

Jellemzők és előnyök

A produktivitás érdekében a 10,1 hüvelykes Okos kezelőpanel lenyűgöző touch and swipe működést kínál, minden funkcióval időt takarít meg. A technológiánk által kínált folyamatos megbízhatóságra, kiemelkedő nyomtatási minőségre és dokumentumokra minden irodának szüksége van, és ez még kiegészül környezetbarát tulajdonságokkal is. A kiváló minőségű finiserek és hajtogató egységek többféle stílusú dokumentumot tudnak készíteni, a hatékony dokumentummegosztás és a munkaspecifikus alkalmazások pedig további szoftverfunkciókat is tartalmaznak, többek között integrációs lehetőségeket a munkafolyamatokat segítő technológiákkal.

Folyamatos és kiváló minőségű, 65 lap/perces nyomtatás
Az intuitív, 10,1 hüvelykes Okos kezelőpanel érintőképernyője segít növelni a produktivitást, és javítja a munkafolyamatokat
Technológiája minimalizálja a tonerpazarlást, így a TCO-érték is alacsonyabb
A mozgásérzékelőnek köszönhetően nem kell várni a készülék bemelegedésére
Maximális rendelkezésre állás a LED-es hibajelzés révén

ELÉRHETŐSÉG

Quality Intelligence Kft., 1037 Budapest, Zay u. 3.

+36 20 745 6020

+36 20 321 5952

info@qint.huDesign: SellIT.hu | Powered by: Webface