Adjon új lendületet a produktivitásnak!

A csúcsminőségű A3-as színes MFP felülmúlja várakozásait, és megbirkózik az összes kihívással, amivel a vállalkozása minden nap szembesül. Olyan nyomtatási környezetek számára terveztük, amelyek zökkenőmentes munkafolyamatokat és leállás nélküli, állandó teljesítményt igényelnek. A kiemelkedően hatékony, egyszerűen használható, 80 lap/perces sebességű készülék minden igényt kielégítő, professzionális dokumentumokat biztosít.

Színes Nyomtatás Másolás Szkennelés Fax Érintőképernyős USB A4 méret A3 méret 80 lap/perc

Jellemzők és előnyök

A tartós megbízhatóság, a lenyűgöző nyomtatási minőség és a nagy nyomtatási sebesség csak a kezdet. A 10,1 hüvelykes Okos kezelőpanel lenyűgöző touch and swipe működést kínál, minden funkcióval időt takarít meg. Az Application Site oldalunkról letölthető hatékony dokumentummegosztási és feladatspecifikus alkalmazások kibővített szoftverfunkciókat kínálnak, többek között integrációs lehetőségeket a munkafolyamatot javító technológiákkal. A kiváló minőségű finiserek és hajtogató egységek többféle stílusú dokumentumot tudnak készíteni, így könnyedén elkészíthetők házon belüli felhasználásra vagy ügyfeleknek szánt anyagok egyaránt.

Folyamatos és magas minőségű, 80 lap/perces nyomtatás
Az intuitív 10,1 hüvelykes Okos kezelőpanel érintőképernyője segít javítja a teljesítményt, és a munkafolyamatok hatékonyságát
Technológiája minimalizálja a tonerpazarlást, így a TCO-érték is alacsonyabb
A mozgásérzékelőnek köszönhetően nem kell várni a készülék bemelegedésére
Maximális rendelkezésre állás a LED-es hibajelzés révén

ELÉRHETŐSÉG

Quality Intelligence Kft., 1037 Budapest, Zay u. 3.

+36 20 745 6020

+36 20 321 5952

info@qint.huDesign: SellIT.hu | Powered by: Webface