Könnyen használható, megbízható és megfizethető

Elégítse vállalkozása igényeit az összes nyomtatási típus segítségével szinte bármelyik munkakörnyezetben, szinte bárhonnan nap mint nap a megbízható, funkciókban gazdag Ricoh SP C260SFNw készülékkel. Vigyen életet a prezentációiba és kommunikációiba a megragadó színes dokumentumokkal, hozza ki a legtöbbet a nagy teljesítmény, a kiváló minőség és a megfizethetőség kombinációjával. Rengeteg előnyös tulajdonságot csomagoltunk egy kompakt méretbe, így a hely spórolásával még hatékonyabb és még kényelmesebb munkahelyet teremthet.


Fekete-fehér Színes Nyomtatás Másolás Szkennelés Érintőképernyős Fax USB WiFi A4 méret A3 méret 20 lap/perc Díjnyertes készülék

Jellemzők és előnyök

A kis és közepes irodák minden dolgozója értékelni fogja a megbízható, magas színvonalú asztali MFP értékét, hiszen az SP C260SFNw zökkenőmentes napi használatot tesz lehetővé, csökkenti a leállási időt és növeli a hatékonyságot. Az intuitív, könnyen használható 4,3 hüvelykes érintőpanel segít a könnyebb munkavégzésben, így arra fókuszálhat, amihez a legjobban ért: az üzlethez. A 20 lap/perces nyomtatási sebességével ez a robosztus készülék egyesíti a legújabb technológiát a rugalmas és mobil munkavégzés érdekében kiegészítve a biztonságos felhasználói kapcsolódással és a WiFi direct és NFC opcióval történő nyomtatással, beleértve a személyi igazolvány másolását. Támogatja a Windows, Mac és Linux környezeteket és a mobil nyomtatási funkciókat a Mopria, AirPrint és Google Cloud Print rendszerekről.

A hatékonyság növelése a rugalmas mobil nyomtatással
Könnyen használható 4,3 hüvelykes érintőpanel
Időt takarít meg a gördülékeny, gyors ADF szkenneléssel
A megbízhatóság biztosítja a mindennapi munkavégzést
Kategóriavezető műszaki adatok megfizethető áron, melyek által kontrollálhatók a költségek

ELÉRHETŐSÉG

Quality Intelligence Kft., 1037 Budapest, Zay u. 3.

+36 20 745 6020

+36 20 321 5952

info@qint.huDesign: SellIT.hu | Powered by: Webface