Kétszer olyan hatékony szkennelés az intuitív, kapcsolódási technológiával kiegészülve

A kis és közepes méretű munkahelyeken a technológiának helyet kell találni. A Ricoh SP C261SFNw MFP a rendkívül kompakt méreteinek köszönhetően kis helyet foglal, mégis nagy teljesítményt és megbízhatóságot kínál. Kiemelkedő tulajdonságai között szerepel a kétoldalas, egyutas dokumentumadagoló, mely lehetővé teszi a dokumentumok mindkét oldalának egyidejű és gyors beszkennelését, felgyorsítja a másolást, faxolást, szkennelést és tárolást. Ezen felül nincsenek időrabló hibák, valamint csökken az eredeti dokumentum károsodásának kockázata. Az élénk és színes dokumentumok segítenek kihangsúlyozni a prezentációk és üzenetek lenyűgöző hatását.


Fekete-fehér Színes Nyomtatás Másolás Szkennelés Érintőképernyős Fax USB WiFi A4 méret A3 méret 20 lap/perc Díjnyertes készülék

Jellemzők és előnyök

A hatékony SP C261SFNw felszereltsége nap mint nap zökkenőmentessé teszi a fejlődést. A technológiai vonzerőt növeli az intuitív, könnyen kezelhető 4,3 hüvelykes érintőpanel, a biztonságos felhasználói kapcsolódás, a WiFi direct opcióval történő nyomtatás és a személyi igazolvány másolását is magában foglaló NFC. A kiváló minőségű dokumentumokat 20 lap/perces sebességgel nyomtató robosztus készülék a legújabb technológia révén támogatja a rugalmas, mobil munkavégzést. Támogatja a Windows, Mac és Linux környezeteket, valamint a mobil nyomtatási funkciókat Mopria, AirPrint és Google Cloud Print szolgáltatásról. Ha vágyik a mindennapi problémamentes munkavégzésre egyetlen érintéssel, akkor a funkciókban gazdag Ricoh SP C261SFNw készüléket Önnek ajánljuk.

Kétoldalas Egyutas dokumentumadagoló a gyors szkennelésért
Intuitív, 4,3 hüvelykes érintőpanel a könnyű kezelhetőségért
A mobil nyomtatás növeli a hatékonyságot és a teljesítményt
Professzionális minőség a 2400x600 dpi felbontású színes dokumentumoknak köszönhetően
Értékes megoldás, mely támogatja a PCL és PS3 nyomtatást, ezáltal segít felügyelet alatt tartani a költségeket

ELÉRHETŐSÉG

Quality Intelligence Kft., 1037 Budapest, Zay u. 3.

+36 20 745 6020

+36 20 321 5952

info@qint.huDesign: SellIT.hu | Powered by: Webface