Takarítson meg időt, pénzt és helyet

Legyen szó kis- és középvállalatokról, otthoni irodákról, hotelekről, recepciókró, mindenhol értékelni fogják ennek a nagy teljesítményű készüléknek a könnyű használatát, produktivitását és kis méretét. Mindehhez párosul az értéke, hiszen a kategória legalacsonyabb TCO-ja és az ultra nagy kapacitású festékkazetták által az SP C262SFNw készülék megéri az árát. Az Egyutas dokumentumadagoló lehetővé teszi a kétoldalas szkennelést másoláshoz, faxolásához és digitális tároláshoz, továbbá segít elkerülni az értékes eredeti dokumentumok megrongálódását. Növelheti a kreativitását a számos, színes nyomtatási funkció által, melyeket egy vonzó, masszív, innovációkban gazdag készülékbe csomagoltunk. A rugalmasságot a csatlakoztathatóság biztosítja - takarítson meg időt a mobil eszközről, laptopról és tabletről történő zökkenőmentes munkavégzéssel. A megbízhatóság minden Ricoh készülék természetes jellemzője, így ez a modell is az örökség része.

Fekete-fehér Színes Nyomtatás Másolás Szkennelés Érintőképernyős Fax USB WiFi A4 méret A3 méret 20 lap/perc Díjnyertes készülék


Jellemzők és előnyök

A modern munkahelynek számos feladattal kell szembenéznie minden egyes nap, így a készülék által nyújtott hatékonyság igen hasznos lehet - a gondosan megtervezett, megbízható SP C262SFNw munkáról munkára a lehető legjobban szolgálja ki a használóját. Az intuitív, 4,3 hüvelykes érintőpanelnek köszönhetően összetettebb munkákat is könnyebben kezelhet, az ikon alapú kialakítás segít munkaspecifikus parancsikonokat hozzáadni és javítani a munkafolyamatokat. Csatlakoztathatósága és rugalmassága a kulcs, a készülékre több felhasználó is egyidejűleg küldhet feladatokat, amiket 20 lap/perces sebességgel dolgoz fel. A csatlakozás a kreativitással párosul az innovatív készülék nyomtatási opcióinak széles választéka által. A választható papírtálca több féle papírköteget kezel, ezáltal még színesebben fejezheti ki ötleteit, információit és utasításait. A hatékonyságon felül, alkalmazásainkkal közvetlenül mobil eszközéről is nyomtathat, az MFP-ről pedig egyenesen mobiljára szkennelheti be a dokumentumokat. A napi munkát segíti a 30 másodpercen belül helyreállás alvó üzemmódból, az első nyomat mindössze 14 másodperc alatt készül el. Így még jobban kontrollálhatja az idejét.

Egyutas dokumentumadagoló a kétoldalas szkennelésért
Könnyen használható intuitív, 4,3 hüvelykes érintőképernyő
Professzionális minőségű színes nyomtatás akár 2400x600 dpi felbontással
Biztonságos kapcsolódás Mopria, Google Cloud Print, AirPrint, WiFi és NFC szolgáltatásokkal

ELÉRHETŐSÉG

Quality Intelligence Kft., 1037 Budapest, Zay u. 3.

+36 20 745 6020

+36 20 321 5952

info@qint.huDesign: SellIT.hu | Powered by: Webface