Gyors és kiváló minőségű A4-es kétoldalas színes lézernyomtató azoknak, akiknek a költségek csökkentése mellett könnyű üzleti integrációra van szükségük

Gyors és kiváló minőségű kétoldalas színes lézernyomtató a nyomtatási költségek csökkentésre törekvő kis és közepes méretű munkacsoportoknak. A könnyű üzleti integrációt biztosító funkciók mellett a hálózati nyomtató kiváló nyomtatási sebességet is biztosít a hatékony irodai munkavégzés érdekében. A nagy kapacitású festékkazetta szintén segít alacsonyan tartani a nyomtatási költségeket, illetve dupla fekete festékkazetta is kapható, ami még tovább növeli a megtakarítást.

Jellemzők és előnyök

Gyors nyomtatás: ISO nyomtatási sebesség: akár 31 oldal/perc
Kétoldalas nyomtatás: Azonos sebességű egy- és kétoldalas nyomtatás
Nagy festékkazetta kapacitás: Akár 7300 oldal fekete-fehér és 8800 oldal színes nyomtatása
Alacsony energiafogyasztás: Csupán 1,3 W mélyalvó üzemmódban
Megbízható működés: 120 000 oldalas terhelhetőség

Gyors, kiváló minőségű és alacsony költségű nyomtatás
Az AL-C300DN 31 oldal/perc ISO nyomtatási sebességet biztosít , mind fekete-fehér, mind színes nyomtatásnál, még kétoldalas nyomtatás esetén is. A nyomatok kiváló, 1200 x 1200 dpi felbontásban készülnek, az 1 GB RAM segítségével pedig idő takarítható meg az ismétlődő nyomtatási feladatoknál. A kétoldalas nyomtatási feladatok ugyanolyan gyorsan elkészülnek, mint az egyoldalasak.

Kiváló tartósság
A készülék akár 120 000 oldalas terhelhetőséggel rendelkezik, ezért a vállalkozások biztosak lehetnek abban, hogy megéri az Epson családba befektetniük.

Egyszerűen használható és energiatakarékos
Az LCD kijelző megkönnyíti a speciális funkciók vezérlését. A nagy kapacitású festékkazettával akár 7300 fekete-fehér és 8800 színes oldal nyomtatható, így nem csak tovább tartanak a kellékanyagok, de kevesebb időt is kell elpazarolni azok cseréjére. Kapható dupla fekete festékkazetta is. Az AL-C300DN nem csak ENERGY STAR-tanúsítással rendelkezik, de energiafogyasztása is nagyon kicsi (1,3 W) mélyalvó üzemmódban.

Továbbfejlesztett csatlakoztathatóság, integráció és biztonság
A PDL nyomtatóemuláció, többek között PCL6, PostScript 3 and PDF 1.7, illetve a korszerű IPv6 és a gigabites Ethernet támogatás teszi ideálissá ezt a nyomtatót az üzleti környezetbe. A korszerű IPSec és SSL támogatás segít javítani a biztonságot a bizalmas anyagok nyomtatása során, az Email Print for Enterprise kompatibilitás segítségével pedig biztonságosan és bizalmas módon lehet nyomtatni.


ELÉRHETŐSÉG

Quality Intelligence Kft., 1037 Budapest, Zay u. 3.

+36 20 745 6020

+36 20 321 5952

info@qint.huDesign: SellIT.hu | Powered by: Webface